Bekijk in browser | Afmelden
Opening museum in zicht!
Nog 3 maanden en............. het is zover! Het aftellen naar de opening van het IMZ is begonnen. Iedereen is volop in actie. De paviljoenen zijn geplaatst en kunnen hun eerste laagje verf krijgen. De tochtsluis bij de hoofdingang is gemonteerd zodat de mooie, grote houten deuren open kunnen blijven staan tijdens de openingsuren. Ook het buitenterrein krijgt stilletjes aan zijn definitieve vorm : de parking is mooi aangelegd, de fietsenstalling is er, nog enkele grote collectiestukken plaatsen en het ziet er prachtig uit.


Aanvragen stromen binnen...
De eerste aanvragen voor groepsbezoeken komen binnen. Diverse scholengemeenschappen, zowel uit Zeeuws Vlaanderen als de Belgische buurgemeenten, hebben al een datum vastgelegd voor een dagje "techniek" in het museum. Dit mede door de enthousiaste inzet van mevrouw Borm van Dow Chemicals.


Met dank aan...
De advertentie met de oproep naar vrijwilligers heeft een positief resultaat opgeleverd. Enkele van de nieuwe vrijwilligers waren zo enthousiast dat ze direct aan de slag gingen. Een groot dank u wel naar de "oude" en de "nieuwe" vrijwilligers. Zonder hen zou het project zeker niet mogelijk zijn.

Deze sponsors hebben ons al gesteund, Adriaanse & van der Weel, Feijter Terneuzen, Maas afbouw, ICL IP Terneuzen, Oiltanking Terneuzen B.V., Philips Lighting,  H4A Bouw & Infra B.V., Mammoet Nederland B.V., Hydrauvision, Zeeland Refinery, DOW Benelux BV, Yara Sluiskil B.V., Rosier Nederland B.V., Heros, Delta en Recht door Zee.  Ook voor hen een dankwoord, want zonder hen waren we lang niet zo ver in de opbouw. 

Met spanning kijken wij uit naar 17 januari 2015