Groepsbezoek

Op zoek naar een unieke locatie voor je evenement, vergadering, bijeenkomst of bedrijfsuitje?
Dan is het Industrieel Museum Zeeland een goede optie: een informele en inspirerende ruimte met veel mogelijkheden en goede bereikbaarheid!

Het Industrieel Museum Zeeland is gevestigd in de voormalige loodsen van de eerste Nederlandse Coöperatieve Suikerfabriek in Sas van Gent. De sfeer van het gebouw, maar natuurlijk ook het museum zelf, maken het tot een unieke locatie voor bedrijfsbijeenkomsten en -activiteiten. Niet enkel de inspirerende omgeving, maar ook de combinatie van uw evenement/activiteit met een museumbezoek draagt bij aan het succes van uw bijeenkomst. Het museum heeft diverse ruimtes beschikbaar met mogelijkheden voor elke groepsgrootte en diverse activiteiten.

Activiteiten
Natuurlijk is het museum zelf, eventueel met een rondleiding door onze enthousiaste gidsen, al een ervaring op zich aangezien je bij ons met je handen mag kijken. Dat vindt toch iedereen leuk! En dat is vanzelfsprekend ook een aangename afwisseling met bijvoorbeeld vergaderingen.
Maar een bezoek aan het museum is zeker ook makkelijk te combineren met andere activiteiten zoals een rondleiding door Sas van Gent met een gids (Rondje Sas) of een boottocht op het kanaal (Portaal van Vlaanderen) 

Faciliteiten
Het museum heeft apparatuur voor vergaderingen en presentaties beschikbaar zoals beamers, LED schermen en een geluidsinstallatie.

Horeca & Catering
Het museum heeft een horecagelegenheid, waar u in industriële sfeer iets kunt drinken met wat lekkers. Op aanvraag kan er een uitgebreider assortiment worden aangeboden. Wij hebben geen keuken, voor uitgebreide catering kunnen we u in contact brengen onze met partners. Ook kunt u zelf een externe partij inschakelen. Natuurlijk kunnen wij wel zorgen voor koffie, thee of andere dranken. Daarnaast zijn er in Sas van Gent diverse horecagelegenheden, op loopafstand van het museum, waar een lunch of diner genuttigd kan worden.

Toegankelijkheid
Het gehele museum is goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.
Bij de ingang van het museumgebouw zijn parkeerplaatsen voor bezoekers met een invalidenparkeerkaart.
Er is gelegenheid om direct bij de entree in- en uit te stappen. Meer info over de toegankelijkheid.

Bereikbaarheid
Bij het museum is voldoende parkeergelegenheid.
Mocht de parking op hele drukke dagen toch vol zijn, dan is er op loopafstand op het Keizer Karelplein ook een ruime parkeergelegenheid. Het museum is per bus bereikbaar. Vanaf halte Sas van Gent – Bolwerk is het slechts 5 minuten lopen naar het museum. 

Sponsoren
Dankzij subsidies, sponsoring en de inzet van vrijwilligers kunnen we onze toegangsprijzen aantrekkelijk houden. Daarnaast geeft het ons ruimte om het museum regelmatig te vernieuwen. Bedrijven die ons financieel of op andere wijze willen sponsoren zijn dan ook meer dan welkom. Naast natuurlijk een vermelding van uw logo op diverse uitingen, krijgt u ook de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief gebruik te maken van onze faciliteiten voor een bedrijfsevenement of bijeenkomst.

Meer informatie
Interesse? Of heeft u speciale wensen of vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Bekijk hier onze brochure ‘’Unieke locatie voor al uw evenementen’’.

Het Industrieel Museum Zeeland bedankt:
Wilt u het museum ook steunen? Klik dan hier!

 • Mammoet
 • Yara
 • Heros
 • Hydrauvision
 • Leenhouts
 • Schipper
 • Provincie Zeeland
 • ICL
 • ANWB
 • Cargill
 • Delta
 • DOW
 • Electra 21
 • Recht door Zee